Vil du også med på bølgen?

Aktiemarkederne stiger bradt for tiden, og det er ikke længere sjovt at stå på sidelinjen og kigge på. Mange privateinvestorer, som under krisen gik i kontante midler vil igen gerne spilel med på aktiemarkedet. Mange private investorer oplever at aktiemarkedet er ved at løbe fra dem og de føler sig nærmest tvunget til at købe op for ikke at underperforme igen i år.

Dog ser vi også et positivt tegn i aktiemarkedet, når selv skuffende nøgletal som den amerikanske erhvervs- og forbrugertillid samt arbejdsmarkedsrapport ikke er nok til at skabe uro i markedet og evt. en korrektion. Så skal der altså meget til før vi oplever en korrektion igen, det kan også være at bankpakkerne holder markedet oppe i længere tid end vi egentlig regner med og så er det jo også et fint tidspunkt at købe sig ind igen.

Det sidste halve års tid har vi også set en stigende trend i de fleste aktiemarkeder målt på teknisk analyse, dog skal vi så nu være ekstra opmærksomme på de tekniske signaler som kan signalere en korrektion.

Det har tidligere vist sig at de aktier som er faldet mest under en krise også er dem som stiger mest når markedet så vender og det er også det vi på Investeringen.dk erfare os når vi følger dvs. aktier. Dog er der jo også en meget højere risiko forbundet og mange aktier perfomer heller ikke som ventet og derfor skal man være varsom med at købe alt for risikobetonet aktier.